1 d’octubre del 2014

Pa de Pessic

Recepta Pa de Pessic:


Ingredients pel pa de pessic:

-6 ous
-200 gr de sucre
-200 gr de farina
-1 sobre de llevadura Royal
-ratlladura de llimona
-baina de vainilla
-una tasseta d´oli
-una mica d´anís (opcional)


Abans de fer un pastís mireu que no us falti cap ingredient a casa.

Enceneu el forn en el moment de preparar-lo, així quan tenim la massa feta ja tenim el forn calent, no ho oblideu!!! 


Preparació del pa de pessic:

Separem els rovells de les clares, barregem els rovells amb el sucre. Montem les clares a punt de neu i ho juntem. Afegim la farina tamisada poc a poc i la llevadura. 
A continuació li afegim la ratlladura de llimona, una mica de vainilla i la tasseta d´oli.
Ho posem a un motlle i l´engrassem.
Ho tindrem al forn uns 5 min a 250º  i després 30 min a 190º ( el forn encès abaix).

Punxem per comprovar que està cuit i el retirem del forn. El deixem refredar a una reixeta, desemmotllem i el partim amb la lira fent els talls que vulgueu, jo en aquest he fet 2.


Espero que us hagi agradat.


Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada