12 d’octubre del 2015

Pastís tres xocolates


Per l'aniversari de la Ingrid, aquest any he variat i he fet un pastís de tres xocolates. 
Es una recepta que tenia pendent i aquests dies l'he fet i el resultat ha estat excel.lent!!! 

Ingredients:

200gr de galeta (tipus maria)
200 gr de xocolata negre de 70%
200 gr de xocolata amb llet
200 gr de xocolata blanca
750 gr de nata liquida
750 gr de llet
  80 gr de mantega
3 sobres de quallada (tipus Royal)

Comencem fent la base:

Primer triturem be les galletes i despres ho barregem amb la mantega fosa o la tindrem pomada, fins que quedi una massa homogènia.

Agafem un motlle, en aquest cas he utilitzat un de 20 cm, desmotllable i l'untem be amb oli i farina,  perquè no s'enganxi i aixíc ho podem desmotllar be. Afegim la barrega de galeta i mantega i anem presionant fins que quedi ben repartit.

Separem els tres tipus de xocolata

Ara ens posem a fer les capes i per cada una el procediment és el mateix:
Posem 250ml de nata liquida a escalfar junt amb la xocolata i 250 ml. de llet (reservant una mica), sense que bulli (fins a 80C com a màxim) ho batem amb les varetes. Amb la llet que hem reservat, desferem la quallada perque no faci grumolls i ho barregem tot remenant. 

Ho aboquem i ho deixem refredar mentre preparem el seguent pis. Jo el deixo a la nevera.

Anem repetint la operació amb els altres xocolatas, abans d'abocar el segon xocolata, marcarem amb una forquila i sempre ho abocarem amb una cullera del reves perque no es barregin.

Ho posem a la nevera i ho deixem que qualli. És millor fer-la el dia abans i ho decorem al gust.

El resultat és fantastic de sabor i molt bonic amb els tres colors.

Espero que us animeu a fer-lo, que us ho explico el milor que puc i si teniu alguna pregunta, consulta, aclaració o el que vulgueu, m'escriviu.
Fins aviat!
Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada