El meu primer pastís sense gluten coincideix amb la meva primera recepta d'aquest any al blog. M'el va demanar la meva filla per celebrar el seu aniversari i aixi tothom en pogués prendre. Es molt fàcil de fer i el resultat ha estat bonissim.
Ingredients
- 3 ous
- 2 mides de sucre
- 2 mides de farina d'arròs
- 1 iogurt natural
- 1 mida de farina de blat Maizena
- 1 mida d'oli
- 1 sobre de Royal
- ratlladura de llimona
- anís
Preparació
- Encenem el forn i el posem a 180 graus i ens posem a fer-lo. Separem el iogurt en un bol i aixi el tenim de mida per seguir.
- En un bol posarem els ous sencers i el sucre i els batrem amb l ajuda de la batedora i sino teniu ho feu a ma, fins que es blanquegi i dobli el volum.
- Despres afegirem la ratlladura de llimona i el iogurt que havíem reservat i seguim baten a una velocitat baixa, afegirem l'oli sense parar de batre a poc a poc i un rajet d'anis.
- Per acabar afegirem la farina d'arròs, la farina de blat i el Royal tot tamisat i seguim baten, ara pujarem la velocitat.
- Un cop ho tenim, agafem un motllo i l'untem amb una mica de mantega i farina d'arròs perquè no s'enganxi la massa i ho posem a coure al forn uns 40 minuts aproximadament.
El traiem del forn i desemmotllem. Un cop el tenim fred el partim per la meitat i el farcim, jo en aquest li he posat nutella.
Quin éxit va tenir em va dir la meva filla!!! Ràpid es va acabar!
Bon profit!!!
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada