5 de gener del 2018

Sacher

Ahir vaig anar a dinar a casa dels meus cosins, el Pere i la Irene i per postres els hi vaig dur un Sacher, que ser que a la Irene li agrada molt i pel Pere unes galetes de mantega i així vam poder gaudir d’un molt bon dinar i amb unes postres casolanes dolces.



Us deixo la recepta per si la voleu fer, doncs aquesta es la que faig darrerament, he cambiat la cobertura que feia abans perquè m’agrada mes i també he tret la trufa, doncs veig que queda molt bo i així es mes ràpid de fer.

Amb aquesta recepta us sortirà per un motlle de 26 cm o be per dos petits: un de 15cm i un de 20cm o les combinacions que vulgueu, doncs el podeu tenir el congelador durant uns dies o setmanes. Si el voleu per un dia, millor fer-lo el dia abans i sinó disposeu de temps us podeu saltar aquest pas, només el deixeu refredar l'estona que pugueu.

Ingredients per la base del pastís:
9 ous
150 g xocolata
150 g mantega
9 g Royal
75 g sucre

1 vaina vainilla

75 g sucre


Ingredients per la cobertura:
200 gr de xocolata de Guayaquil (o del 60%-70%)
200 gr de nata per muntar
20 gr de mantega
20 gr de sucre.

Preparació de la base:
Muntem les clares
1. Separar les clares del rovell.
2. Muntar el rovell amb 75 g de sucre.
3. Fondre la xocolata amb la mantega.
4. Barrejar l'impulsor Royal amb la farina tamisada i reservar.
5. Un cop emulsionat el rovell amb el sucre, muntar les clares amb els 75 g de sucre i barrejar les dues masses.
6. Afegir la farina a poc a poc i al final la barreja de xocolata i mantega.
7. Abocar al motlle i coure al forn a 230º durant 25- 30 minuts

Un cop cuit el bescuit, obrir per la meitat i deixar refredar.
Jo el faig amb dies d´antelació  i el poso al congelador, embolicat amb paper film fins que l´utilitzo.

Preparació de la cobertura del sacher:
Fondre la xocolata i afegir la nata per muntar i barregem. Afegim la mantega i finalment el sucre


Muntatge:
El treiem del congelador i quan està descongelat el farcim amb la melmelada d’albercoc.
El banyem amb l’ajuda d’un cullerot i al damunt d’una reixeta amb la cobertura de xocolata i el decorem al gust.
Bon profit!!!
Montse Riera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada